The Universal Christ: How a Forgotten Reality Can Change Everything We See, Hope For, and Believe –


Uit een van die wêreld se mees invloedryke geestelike denkers, 'n langverwagte boek wat verken wat dit beteken om Jesus Christus genoem word, en hoe hierdie vergete waarheid hoop en betekenis vir ons lewens kan herstel. "Enigeen wat daarna streef om hul geloof in aksie te stel, sal bemoediging en inspirasie vind in die bladsye van hierdie boek." -Melinda Gates In sy dekades as 'n wêreldbekende onderwyser het Richard Rohr gehelp sodat miljoene kan besef wat op die spel is in sake van geloof en spiritualiteit. Tog het Rohr nog nooit op die mees algemeenste gepraat oor onderwerp in die Christendom nie: Jesus. Die meeste weet wie Jesus was, maar wie was Christus? Is die woord bloot Jesus se naam? Te dikwels skryf Rohr, ons begrip is beperk deur kultuur, godsdienstige debat en die menslike neiging om onsself in die sentrum te plaas. Deur middel van Skrif, geskiedenis en geestelike praktyk, formuleer Rohr 'n transformerende siening van Jesus Christus as 'n beeld van God se voortdurende, ontvouende werk in die wêreld. "God is lief vir dinge deur hulle te word," skryf hy en Jesus se lewe was bedoel om te verklaar dat die mensdom nooit van God afgeskei is nie - behalwe deur sy eie negatiewe keuse. Wanneer ons hierdie fundamentele waarheid herstel, word geloof minder as om te bewys dat Jesus God was, en meer om te leer om die Skepper se teenwoordigheid rondom ons en in almal wat ons ontmoet, te herken. Dink wekkende, praktiese en vol diep hoop en visie. Die Universele Christus is 'n oriëntasieboek van een van ons mees geliefde geestelike skrywers en 'n uitnodiging om te dink hoe God alles bevry en liefhet.

Amazon: https://www.amazon.com/Universal-Christ-Forgotten-Reality-everything/dp/1524762091

Penguin Random House: https://www.penguinrandomhouse.com/books/558310/the-universal-christ-by-richard-rohr/9781524762094/

https://za.pinterest.com/elan_global_radio/boards/

Stuur jou resensie na Lynelle.elanglobalradio@gmail.com, en deel met ons jou mening oor ‘n boek wat jy geniet het.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square