The Vagabond - Frank Rautenbach

F

rank Rautenbach het Suid-Afrika vir Los Angeles verlaat met sterre in sy oë. Na suksesvolle sukses met Egoli, 7de laan en films soos Geloof soos Aartappels en die Bang Bang-klub, het hy gedink die wêreld was sy oester. Na jare van probeer en meer as 10 000 kilometer rite na een mislukte oudisie na die ander moes Frank 'n behoorlike werk kry wat kos op sy tafel kon sit. Hy het uiteindelik 'n taxi bestuurder in Los Angeles geword, en toe die werk verloor. Uiteindelik het Frank ʼn kerk skoonmaker geword. Maar Frank het verraai gevoel, God het hom ʼn lewe van oorvloed belowe, waarom het hy dit nog nie ontvang nie? Frank het gevoel dat al God se beloftes tot niks gekom het nie, hy was kwaad en skaam. Frank moes leer dat hy nie God kon vra om al hierdie drome waar te maak nie. Hy is in God se diens en nie andersom nie. Die lewe gaan nie oor hom nie, dit gaan oor God. Soek eers die koningkryk van God en die res sal bygevoeg word. ‘n Inspireerende verhaal waarby ons almal iets kan leer.

Goodreads / Amazon

Synopsis

After starring in TV series like Egoli, 7de Laan and movies like The Bang Bang Club and Faith like Potatoes, Frank Rautenbach left for Hollywood, Los Angeles, with big dreams. However, after driving more than 10 000 kilometers from one failed audition to the next, Frank had to find a job - a proper job to put food on the table. Had all God's promises come to nothing? The Vagabond is Frank's searingly honest story of falling down and standing up again, showing that we will find our true joy only in the real and living God.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square